Røyk fra sigaretter dreper din Personlige Computer – Personlig Komputer. Kort sagt PC’en!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sigaretter gir fra seg røyk som blir dratt inn i PC’en, kombinert med vanlig støv som også blir dratt inn så blir det da ekstra tett belegg med støv som får PC’en til å overopphetes.

2 Like PC’er en står i røykfritt rom og en står hos røyker.

PC’en til røykeren lever ca bare halve tiden før den ryker i forhold til ikke røker PC.

Røyk blir til et sånt smuss lag inne i PC’en som binder seg til støvet og jeg antar det «fuktige laget»kortslutter kretsene.

Radioaktivt problem for både menneske(forskning viser til at radioaktivitet i sigaretten er årsaken til lungekreft) og maskin: Det sies at tobakksplanten under fotosyntesen absorberer radioaktive isotoper som binder seg til planten. Når den tennes opp frigis de radioaktive elementene som blir dratt inn og så skader lunger(nikotin og tjære skader også) og radioaktiviteten går også inn i PC’en og slår ut elektronikk med sine bitte små magnetiske impulser som treffer kretser og gir gale dataverdier.

Det sies at en omstart av PC’en om dagen holder PC Doktoren borte, det betyr hel avslutning, helt av med strømmen og starte den på nytt. Frisker opp programmer som har bug i seg som t o m kan påvirke operativ systemet. En annen ting man kan gjøre for å få stabil PC der det trengs er å sette den på strømforsyningen til en online UPS.

En annen ting som bør gjøres med en hver PC hvert år er å støvsuge den for støv innvendig, og luftehull på utsiden og innvendig. Husk ta ut alle datakabler og strømkabler før du åpner PC’en og støvsuger den, så lever den lengre.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *