Dinosaurer, var de utdødd eller aldri ferdig skapt?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dinosaurer, var de utdødd eller aldri ferdig skapt?

https://en.wikipedia.org/wiki/Dinosaur

Les bibelen om hva Gud gjør med knokler så det samler seg, kommer kjøtt på menneske skjellete og tilslutt liv i den døde menneskekroppen!.

Se her:

https://no.bibelsite.com/nor/ezekiel/37.htm

Kanskje de våkner til live igjen for å ha et glupsk måltid hvor mennesker står på menyen? Gud skapte dyrene først se skapelsberetningen:

https://no.bibelsite.com/nor/genesis/1.htm

Det kan jo være at dinosaurene var skapt før mennesket og at de ble lagt døde av praktiske grunner fordi de er demoniske skapninger som ville spist alle dyrene og menneske i verdenen de kom over.

Det er fire andre muligheter:

  1. Du lever i en simulert virkelighet og de har satt atomene tilstand til å være flere millioner år gamle på skjellete når de tar en karbon datering av skjellet for å finne ut ca hvor gammelt det der. Dette fordi kanskje man vil at man ikke skal stole blindt på vitenskapelige test metoder.
  2. Noen sa Gud plantet dem der for å teste troen mennesker hadde til historien i bibelen at den er ca 6 000 år gammel(at historien bare får ca 4000 år før Kristus fødsel i år 0, i forhold til den vitenskapelig beregningen som sier at jorden er: Jorden er omkring 4570 millioner år gammel. De eldste bergartene man hittil har funnet er nær 4000 millioner år gamle. I Norge er de eldste bergartene omkring 3000 millioner år gamle.
  3. Da de skapte denne jorden så brukte de masser fra en annen planet som hadde disse dinosaurene på seg; altså masser fra denne eksterne planeten som enten hadde dinosaurene som er i live eller som døde dinosaur skjellet og ble transportert til denne planeten hvor de ble begravd på denne jorden også funnet av arkeologer hvor de testet karbondateringen av skjelletet til dino er f.eks eldre enn denne planeten eller annet liv på denne planeten.. “Alt kan tukles med hvis man bruker nok tid og krefter på det” Derfor kan masser og dyr komme fra annet sted i universets om gjør at karbondateringen av denne planeten er slik den er i dag, mens selve planeten er bare 6000 å gammel, men massene fra andre planeten som ble brukt til å lage denne planeten er ca 4570 millioner år gamle.
  4. En fjerde forklaring er at dinosaurene er monstre fra verdensrommet eller at de har utslippet helvete og kommet opp på denne jorden, hvor de ble drept av enten mennesker eller Gud fordi de er farlige for dyr og mennesker.

https://en.wikipedia.org/wiki/Evolutionary_history_of_life

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *