Politisk overlevelse av standpunkt

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sist oppdatert Torsdag 4 Mars 2021, klokken 22:22

“Jeg som en politiker for kun en dag lager så mye skade!”

Dette har ikke noe med kjøring i ruspåvirket tilstand, sinnsforvirrelse, road rage, men “reality rage correction of something wrong” realitets test av påstander mot påstander! Jeg vant soleklart! Dette er saken ingen vil vite av men politi, brannvesen, ambulanse, og viking redningstjeneste så bilen etter at den hadde truffet betongveggen, spør dem om det er sant hvis dere tviler. Jeg var eneste passasjer!

Jeg kan fremdeles kjøre så godt og så hardt at alkoholikeren skrur igjen korken på flasken i baksetet på en Porsche Cayenne i Kyiv. Jeg liker store sterke og tunge ting som Hummer H2, Humvee når jeg i USA, som har problemer med å stanse fordi gummi skriker og svir seg når man trykker bremsen foran et kryss!

En gang jeg var innom Akershus Universitetssykehus fikk jeg innsyn i journal og der stod at jeg “voldtok mørkhudede kvinner” Jeg har aldri vært sammen med en mørkhudet kvinne og aldri voldtatt noen i hele mitt liv, så jeg viste de løy både journal og i retten som de representere seg som staten. Jeg vet med 100 % sikkerhet at jeg ikke har voldtatt noen i hele mitt liv. Sykehuset og staten ble politianmeldt for disse løgnene mot meg.

Jeg sa dette til min far, som stod på balkongen: At jeg har falske anklager mot meg hvor jeg ikke har voldtatt noen som helst. Jeg sa til far at jeg garanterer at jeg kan kjøre 100 km/T og overleve uten skader på meg, jeg er ikke sikker på om f.eks Barack Obama ville overleve sammme krasjen med meg i bilen. Jeg satte dette som et enkelt tilfelle av et politisk standpunkt, og det ble testet veldig grundig!

Far sa til meg i Vestby der vi bor, i det jeg skulle kjøre inn til Oslo: At den bilen der ønsker jeg vraket!

Jeg kjører helt vanlig meg, og på vei inn i tunnel så treffer bilen en tunnelvegg mer eller mindre head on, uten at jeg ønsket å vrake den tunnelveggen og bilen og heller ikke hadde intensjon/handling om å gjøre det. Bilen ville ikke leve mer for å si det slik så den tok selvmord.

DO NOT TRY THIS AT HOME OR ANYWHERE ELSE! Ikke prøv det samme som meg hjemme eller andre steder!

SE bilde: (ser du den bilden er lei seg for selvmordsforsøket noen prøvde å gjøre på den)

Bilen treffer betongen så hardt i tunnelen at jeg var med redd for at tunnelen skulle rase sammen! Den lander på hodet som du ser av bildet! Da den spratt av betongveggen da jeg og bilen ikke liker å stå fast. (i betongveggen eller søla eller noe sted! )

Det var en Land Rover Discovery V8 Bensin motor på 3.9 liter slagvolum!

Airbaggen utløses, alt er på hodet, sikkerhetsbeltet vil jeg ikke tenke eller snakke om.

Det er vanskelig å komme ut av en boks som er så godt sammenklemt(derfor må alle ha en nødhammer i bilen med stift/og slegge på den andre siden, det er ikke alltids mulig å knuse ruten med foten en gang, så hardt kan bil glass være.

Jeg finner ut at dørene foran fungerer heller dårlig etter dette, men en bakdør på høyre side fungerer bra så vidt, som du ser av bildet så måtte “might foot enganged” Terminator sparken den opp!

Det var ikke noe kasko forsikring på den bilen selv om den var forsikret som del kasko(det betyr at man ikke tjener noe på å ødelegge bilen og det var ikke noe pant i den bilen/gjeldfri) som jeg forstår av min far som har vist meg at han avtale med et forsikringsselskap.

Bensin lakk ut, noe som så ut kinesere kom bak meg i en annen bil, og jeg spurte dem så de hva som skjedde?`Ikke noe svar, bare at de vil dra meg unna, jeg er helt rolig avbalansert etter den krasjen, bilen må jo gjerne eksplodere også fordi den er totalvrak! Dette er ikke noe sjokktilstand for meg å havne opp i slike ting.

Jeg tenkte inni meg “hva var det jeg sa?”

Standpunktet mitt som politisk utsagn(uten å ha noe verv/tilknytning til stat/politikk osv, ) om at jeg ikke har voldtatt noen viste seg da å være sann ja, dvs at sykehuset AHUS ved staten lyver alvorlig, og det vet jeg og alle andre snart! På veien tilbake i bilen henter jeg ut en koffert, og kutter meg litte bitte granne på et knust glassskår på fingeren, men da er jo kollisjonen over. Jeg går først til politibilen og sier noe sånt som at ” det var ikke meg som gjorde det”(at bilen kræsjet=litt større krefter i sving) Se bare på bildet hvor mye et politisk standpunkt kan ødelegge noe/noen.

Så blir jeg fraktet til ambulansen bak politiet(og kranbil “VIKING” og brannvesen la på brannhemmende pulver i tunnelen der bensinen hadde lekket ut. Jeg sitter i ambulansen som skal ta meg til AHUS, og der sitter den søt kvinnelig ambulansepersonale som het Lydia hvor jeg viser at jeg har et lite rift i en finger som blør og hun tar frem et plaster å setter på fingrene min så jeg får dull og kos at noen steller pent med meg.

JEg kom til sykehuset og ble undersøkt uten noen form for brudd, eller andre skader, jeg følte meg helt frisk og bra som vanlig, jeg bare skrev meg selv ut og bare dro derfra fordi jeg vet ikke hvor personalet på sykehuset ble av etter det! De må jo ha gått i en tenkeboks over hva de sier og gjør.

Noen må gi meg og far en ny bil til hver av oss etter sånn krig mot staten for å banke sannheten ut av virkeligheten, slik krigføring koster materiell og mennesker kunne ha vært skadet av det! Bilen av kanskje ikke ny, men den hadde en bruksverdi som alle LandRover fans og eiere vet at de er ganske sterke og uslitelig biler i forhold til en vanlig bil.

Overlevde Barack Obama? Se på bilet av vraket, jeg satt der på den siden hvor rattet er, hvor ruten ikke er knust helt(på høyre side av bildet hvor den ennå er litt glass/reflektor i lykten igjen, det andre hullet på pasasjer siden er det et hull i glasset innover! JEg traff ingenting annet enn en vegg, også veien, og traff ikke skilt, personer, ting osv, så hvordan kan da ruten være knust innover?

(hvis vi ikke går i reverse i en tidslinje for å hente inn annen “fiktiv person” som har vært utsatt for kollisjon hvor personen satt som passasjer og gikk ut av ruten i en bil et sted i verdenen, og gikk så usynlig inn igjennom ruten på Land Roveren som jeg kjørte)

Bilen gikk først i vegen så flippet på siden og over på taket! Det stod Range Rover på fronten av panseret på bilen, men en feil hos biloppretter gjorde at de skrev det istendfor :”Land Rover” (da fronten røyk av bilen i en oppoverbakke en gang før det!) Det er en Land Rover, JEg snudde det opp ned og Range roofer (noe som taker/landet på taket) Tak speideren! Fordi Land Rover betyr lande speideren! Ra nge Rover betyr på en måte Gud speider! Så var da gulvet i tunellen opp ned og der bilen lå var det i taket? Land roofer! Disse bilene har tippet før pga høyt tyngdepunkt, eierene er da mer lei seg for skadene på bilen enn seg selv da, det er stor sorg hver gang!

Det var et kjempebang, både trykk og lyd, og ødeleggelser som viser hvordan det går når noen lyver om viktige ting!

Jeg er ingen politiker! Men det var ingen andre løse gjenstander (som kunne flydd ut da de ville ha ligget igjen i veibanen) og heller ikke andre personer enn meg i bilen.

Jeg kom hjem til far uten bilen selvfølgelig, og sa jeg er som Ånden i lampen, din befaling er min vilje, nå er bilen vraket og jeg er fremdeles uskyldig!

Snipp Snapp Snute så er virkeligheten ute!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *