Et nytt paradigme

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Det å bevege seg inn i et nytt paradigme er som å skrive en ny historie med annen virkelig hetshviten enn hva den forrige hadde.

For eksempel før hjulet var funnet opp var det mange som det er ikke mulig for eksempel å frakte disse varene langt.

Da vi fant ut at DNA er ikke “master koden” for utvikling av menneskekroppen, datt mye av medisin viten vi hadde i dag fra hverandre og tron på at menneske er er skapt innenfor et felt av guddommelig presisjon av veldig høy disiplin.

Det er ikke nok data i cellene fra mor og far, inkludert DNA fra egg og sæd. Ikke nok med kromosomene, ikke nok med blod, eller andre celler.

Det betyr at vi kan bevise at det er et skjult system som skaper menneske, basert på en enkel kode som DNA er hvor vi kan måle til hvilken genetisk tilhørighet i verdenen. øyenfarge, hudfarge, høyde, sykdommer, mens de avanserte tingene som bygger opp hele kroppen er et annet system som vi ikke ser. Sykdommer sitter lengre inn i materien, og felt forståelse må til for at det er et felt som holder kroppen oppe som må behandles, ikke DNA som alle har trodd, DNA er på en måte primær koden som livet starter med, men den er i følge mine beregning sekundær koden til en mye større første betydningsfulle koden i universet som lager mennesket fra bunnen av og lager dem opp før menneske fosteret var befruktet i mors mage. Altså som bibelen sier at livet planlagt

Jeg vet at det er en selvmotsigelse, men begge tilfelle kan være sanne, bare i 2 forskjellige systemers tidslinje.

Masseenergiloven E=mc2 var den største oppdagelsen i historien. inntil denne kunnskapen traff meg og andre. For den som forstår betydningen av hva jeg har skrevet om DNA tidligere er dette stort og det sprenger grensene de har laget for seg selv. Dette her med at det ikke er nok data i DNA til å skape kroppen opp fra bunnen av. vil bety mye for mange. Spesielt religiøst Det vil bare ta litt tid til for folk ser og forstår hvor stort system dette er, og det er ikke noe å le av hvor omfattende det hvor høy disiplin som er inne i bildet og som er planlagt og strukturert langt over den forståelse vi har idag.

Det betyr at vi skulle avanserer teknologisk og medisinsk fra nå av og de nærmeste 300 årene.

Les disse artiklene:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *