For en enorm bragd av GUD, JESUS, Mennesker og verdenen som er kalt planeten Tellus – Jorden-Kloden. Kjært barn har mange navn.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

For en enorm bragd av Gud og Verdenen. Den huser i dag søndag 10 mai 2020 ca 7,7 milliarder mennesker som blir brødfødd av jorden. Se her: https://www.worldometers.info/world-population/

Planeten brødfør 7,7 milliarder mennesker, den leverer hus, biler motorsykler, mopeder, helikoptere , fly, tog, båter, olje, gass, kull, veier, og navn på veier og steder og navn på bedrifter, personer og stater, fjell og sjø, fisk, frisk natur, luft /oksygen til å puste, 4 årstider, 4 elementer,: ild, luft, jord og vann, dyr, trevirke, trær/skog/blomster, strøm, TV, radio, mat fra landbruk/havbruk og kjøtt, vann, medisiner, skoler, universiteter og høyskoler, stater, bedrifter/næringsliv, butikker, forsknings organisasjoner, helsevesen, satelitter/GPS, romstasjonen ISS, romfart, Gud – Jesus – Kristendom (religioner) venner og familie, digital røntgen (Ultralyd & MRI & CT) datamaskiner, nettbrett, laptop, printere, scannere, digital kameraer og digital videokamera HD, 4K til 8K , regnskaps og logistikk systemer, mobiltelefoner og smarttelefoner, programvare og tjenester, kvante datamaskiner, filmer, lydbøker, podcast, Netflix, Youtube, HBO, musikk videoer, kunnskap, underholdning, smarttelefoner, internett, språk og arbeidsplasser.

Det er bare å ta av seg hatten for å gjennomføre en så stor logistikk daglig. For et mesterverk, for en disiplin av kloden.

Man kan si at Gud og verdenen har stor ordensans hvor vi bare kan takke Gud og jorden Tellus for all mat alt vannet og ting vi får og kan skape-Jorden kan bety Jord planet, eller Jeg Orden(jeg har ordensans) elller Jern Orden. (kan bety at det går på jern skinner eller at ordenen er så stram som jern er.)

Litt nostalgi:

Unlimited Computing prøver å bygget konsept på at man vil bare øke med å gjøre datamaskin beregninger og kjøre programmer og analysere data; At det vil bare øke og øke i det uendelig så lengde det blir født nye mennesker. Det er å sette på spissen at Gud har uendelig ressurser og kan beregne ting i det uendelig for oss.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *