Rense hus for urenheter.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Noen mener hus er hjemsøkt av ånder, det kan være. Jeg mener det er matriser fra universet som dannes i et hus. Matriser akkurat som i filmen Matrix.

Man kan gå igjennom huset med røkelse eller damp og se om noen rører seg i luften av røyken for å se ånder. Slik røkelse har prester. Se om noen hoster i røkelsen. Djevelen liker ikke røyk heter det.

Identifiser mulige entiteter som hjemsøker.

Bruk en Tesla coil for å rense rommet for nanoteknologi. DEt vil gå i stykker da hvis man har nanoroboter som spionerer på en i rommet.

For å bli kvitt radio bølger som plager mennesker må man skru av strøm i 15 km radius eller gå 15 km inn i skogen bort fra sivilisasjonen fordi mange har blitt el-følsomme. Ta ut alle batterier og sikringer og lev uten strøm noen føler seg da bedre ved å skru av mobiltelefoner, pc og nettbrett.

Bruk sterke magneter istedenfor Tesla coil til å drepe nanoroboter som spionerer. Det må være kraftige saker og alt datautstyr, elektronikk må da ikke være i huset ved magnet eller tesla coil.

Bruk infrarøde, fullspekter kameraer, og varme/kuldekameraer, og se om det er noen entiteter i rommet som plager folk om natten i søvne for eksempel.

Fortell med ord og skrift at venneligst forlat huset hvis noen tror der er plaget av gjenferd.

Det kan også sjekkes med radar/ultralyd i hvert rom.

Med dagens kunstige intelligens slik som Siri på iPhone kan man oppleve snakkedende teknologi. Den kan snakke av seg selv plutselig fordi programmet kræsjer eller at telefonen blir hacket.

Noen misliker telefonen sin så sterkt pga stråling at de legger den i en bly skrin, eller 1-2 meter under vann for å bryte forbindelsen med omverdenen hvis man tror telefonen lever sitt eget spionasje liv.

Datautstyr, tables, tv, Smartbokser, datamaskiner og smart telefoner kan bli hacket eller begynne å feile, kjøp nytt eller få på garantien om det skjer..

Fjern alle støykilder, som trafoer, diesel aggregater av restart alt av elektronikk hvis det feiler.

Data kan låse verdenen, Slett alt av data på disker, cd,dvd, Blu-ray, papir minnepinner osv.

Man kan kjøpe nytt datatuystyr eller reinstaller operativsystemet fra rene og trygge kilder om man tror man har blitt hacket. -revider kildekode om man tror man har blitt hacket..

Vask hus, tak, vegger og gulv for matriser og ånder.

Noen bruker en liten ugressbrenner/propan flaske til å rense all luft i huset med ild(det er ikke store flammen men den kan rense alle områder av luften for urenheter. Se link:

https://www.clasohlson.com/no/Ugressbrenner-for-gass/p/31-5118

https://www.clasohlson.com/no/Skandi,-universalgass-til-gassbrennere/p/Pr411735000

Det er bevist at flammen noen ganger tar tak i noe og blusser opp når den kommer borti noe som usynlig for mennesker i løse luften. Ha brannsluknings utstyret klart da det blir ikke overtent og brenner av seg selv.

Mål radon, og radioaktivtet i huset.

Mål stråling i huset som er magnetisk, elektrisk felt, og frekvenser.

Har noen sett filmen Ghostbuster? Når man spiller intro musikken baklengs så hører man “They are out there” og jeg spør da hva er ute der? spøkelser? Spøkelser og ghostbuster?

Når man er ferdig tar men en ren spruteflaske med rent vann som man sier er hellig vann i og spruter litt over hele huset og sier hellig vann til alt i huset for å velsigne det for de som har vært plaget av ånder/gjenferd.

Psykiske problemer kan være et system som skaper dem. Ikke at pasienten er gal.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *