Mer enn tilfeldig – samling 3

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sist oppdatert:Fredag 7 Oktober 2022 klokken: 20:47

Dette er fortsettelse av mer enn tilfeldig serien av artikler.

Jeg kaller fenomenet: Super information Symmetry – synkronisitet. Det er meningsfulle sammentreff av 2-3 eller mer objekter/hendelser som sammentreffet i tid og rom gjerne med litt humor bak. Super information symmetry er et perfekt mønster ofte mellom tanker, hva man ser, (objekter)musikk, video bilder eler tale. Det som er så herlig med det er at det kommer uten at jeg har planlagt det eller tenkt det ut på forhånd. Det er bare virkelig hendelser i det virkelige liv som tyder på at det finnes en overmakt en Gud og en djevel som fungerer i verdenen.

Søndag 21 november 2021 klokken: 01:49

Jeg hører på Kaptein Sabeltann Sjørøverne kommer.

Og jeg tenkte på at jeg skulle vise til forloveren min gullringene jeg hadde kjøpt for bryllupet jeg skal holde.

Akkurat 00:32 sekunder ut i sangen synger han samtidig som jeg tenker på gullringene: Han synger: “Nå kan jeg lukte gull derfor ror vi inn mot land.” 00:24 sekunder synger han :”Vi har hørt et gammelt rykte om en helt fantastisk skatt.” En helt fantastisk skatt å gifte seg? Gullringene ligger i en “mini kiste” og forloveden er en helt fantastisk skatt.

BIBLER JEG BESTILTE TIL GAVE 3 April. 2021

Jeg bestilte bibelgaven til flere land og regioner, som Cuba, og Kina, Ukraina, Sør Asia. Se link under:

https://bibel.no/bibelgaven

Jeg gjorde flere bestillinger! Jeg lånte penger av far og må betale han tilbake i 3 måneder for å få til dette stuntet. Du vet hesten trenger å misjonere litt!

I det jeg trykker bestill, så trykker jeg på spill på denne låten under ubevist(noe som må være noens Bevissthet likevel):

They Call Me Trinity fra George McAnthony. Trinity er symbol for Gud.

Deri musikk stykket hører jeg hesten løpe av gårde (på garden har jeg 3 hester, ) og jeg tenker meg at jeg pakker bibler inn i vanntett bag og legger i sadelveske og klapper hesten Alyhard på flanken, og hun svømmer over Atlanteren til til Cuba med bibler som hun leverer der og svømmer tilbake da alt er stengt. Så har jeg noe andre hester som løp mot Ukraina, men ved svenske grensen så står politiet og sperrer grensen pga coronavirus, men en veddeløpshest på ca 500 kg i 60 km/t har de ikke utrente utøvere i politiet lyst til å stoppe så den hopper over politibilen og løper videre til Ukraina, antar det var hesten Goldmaster som er fuks, Hoppen MyMelody etter Lovely Chance er en svart hest så jeg antar hun løp til Kina/Asia.

Fin historie, men sann på både hendelser at musikken begynte å spille i det jeg trykket på bestill og en vill fantasi i hodet mitt, at siden posten muligens blir litt forsinket på grunn av dårlige tider, økonomisk nedtur, forsinket postgang, så er det best å la hesten (hesten=har høver noe som hører djevelen til) løpe og arbeide litt gratis. Jeg antar at hesten tar biblene ut av sadelvesken når den kommer frem i byen og gir den til noen som trenger dem og snakker det språket der til mennesker så de forstår at de må lese dem litt nøyere og se hva som er feil. Hesten må ha litt høy mellom øre og tennene, litt hvile, klappes på nakken for godt utført arbeid, gis mat, vann og havre og la den løpe hjem igjen, hesten finner alltids veien hjem til stallen sin.

Vi tenner våre lykter – Tirsdag 23 november 2021 kl: 03:00

Har akkurat lagt meg i sengen med hodet på puten for å sove.

Da synger Hanne Krog: Da jeg drømte på min pute. 00:12 sekunder ut i videoen under: iPhonen er en lykt i mørket på soverommet ca 00:28 i musikkvideoen under synges det at vi tenner våre lykte.

Torsdag 25 November 2021 ca kl 18:30 – I love you

Katten sitter i vinduet og jeg sier til katten mens jeg er på telefon med kjæresten min: “Smule I love you” og akkurat da surfet kjæresten min på et bilde hvor det stod på en flaske “I love you”

Let it snow – corn for popping(det er spådd snøvær i natt Mandag 29 November 2021 klokken 19:35:

Hører på Frank Sinatra Let it snow og har nettop kommet hjem fra butikken. Åpnet en pose med Tortilla. Som er laget av mais som betyr corn på engelsk

Frank sintra fra 00:23 i musikk videoen synger “I Brought some corn for popping) Jeg stod foran da mais /Tortilla posen og spiste en bit akkurat da han sang det.

Fredag 3 Desember 2021 kl ca 20:00 Å jul med din glede

Å jul med dine glede spiller og de synger: “neier og bukker” og akkurat da de sa bukker bøyd jeg med ned som et bukk for å ta opp skittentøyet på gulvet på badet sang de ca 00:26 ute ” og bukker”.

Onsdag 15 desember 2021 – brødet

Snakker med kjæresten på tlf og hun sier “I Love bread” akkurat da åpner jeg kjøleskapet og ser rett på brødet som ligger der inne.

Tirsdag 28 Desember 2021 kokken ca 07:45 – Jul i byen – klokken

ca 1 minutt ute i sangen ovenfor synger hun: snart vil julen ringes inn.

Da holder jeg på en juleklokke og ringer med den.

Tirsdag 15 Februar 2022 – kl: 23:26 – Dolly Parton 9 to 5

Jeg leser en artikkel på itavisen! se bilde under. Der leser jeg 9to5Google og akkurat da synger Dolly Parton 9 to 5 låten.

1 April 2022 klokken 16:47 – Water of love

Tapper vann til saft i øyeblikket da Dire Straits spiller Water of love

Søndag 10 april 2022 -klokken 19:25 – Di derre – Jakka mi.

Står med jakke på inne. Di derre synger: “til dere spyr på mine persiske tepper” og jeg stod rett ovenfor stue teppet da de sang det.

Siste Skrik – Søndag 24/4-2022 på kvelden

Jeg går i Sagaveien i Son og runder et hjørne, der går jeg å tenker på at jeg vil kjøpe den siste iPhone 14 når den kommer fordi den har bedre 5G modem enn iPhone 12, hvor iPhone 14 bruker mindre strøm har jeg lest enn iPhone 12. Jeg tenker jeg vil alltids ha siste skrik innenfor teknologi! Og da skriker en måke for siste gang og flyr sin vei.

Sagalitteratur (fra norrønt saga, flertall sǫgur = fortellinger) er diktning og fortellende historie fra oldtidens Norden, spesielt Norge og Island, men også fra andre steder innenfor de norrøne områdene. Sagalitteraturen som i stor grad bygger på muntlig overleverte fortellinger, ble skriftfestet mellom 1120 og 1400-tallet

Som man sår – Tirsdag 26 april 2022 kl: 19:01 i Kiosk og spill i Son

Jeg tenker på er min svoger som er bonde som må så åkeren sin og da ser jeg denne boken i butikken:

Jeg gikk ut av huset en dag i mai (var det fredag eller lørdag denne uken hvor søndag 22 mai var i? Jeg husker ikke) og hadde iPhonen min med meg og hørte på Olsen Brothers – Have you ever seen the rain? og da regnet det ned ute. Det hører med til historien at jeg hadde før dette bedt en bønn om at det skulle komme regn da det var veldig tørt ute, og da kom det regn. Klokken var da akkurat 17:00

Coronavirus testen 25 Juli 2022

Tar en coronatest som viser seg å være positiv derav 2 streker på testen under. Akkurat da sang Creedence Clearwater Revivial Bad Moon Rising, akkurat i det de 2 strekene tegnet seg på coronatesten så sang de: “Hope you are quite prepared to die”

Så var jeg ute med teleksopet og så på stjernene og månen Mandag 3 oktober 2022.

Da sang Alphaville – Forever Young følgende:

Heaven can wait we´re only watching the skies.

https://www.youtube.com/watch?v=t1TcDHrkQYg

Fredag 7/10-2022 – klokken: 20:29 – Red Bull gir deg vinger

Åpner en boks med Red Bull og tar en slurk samtidig som jeg tenker på reklamen til Red Bull som sier: “Red Bull gir deg vinger” akkurat da så jeg på fuglen med vingene som flyr på arket til en gudstjeneste som var lagt tilfeldig (tilsynelatende) på kjøkken benken.

https://www.youtube.com/watch?v=VlMFqR4QKto

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *