Bibler jeg bestilte til gave

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Jeg bestilte bibelgaven til flere land og regioner, som Cuba, og Kina, Ukraina, Sør Asia. Se link under:

https://bibel.no/bibelgaven

Jeg gjorde flere bestillinger! Jeg lånte penger av far og må betale han tilbake i 3 måneder for å få til dette stuntet. Du vet hesten trenger å misjonere litt!

I det jeg trykker bestill, så trykker jeg på spill på denne låten under ubevist(noe som må være noens Bevissthet likevel):

They Call Me Trinity fra George McAnthony. Trinity er symbol for Gud.

Deri musikk stykket hører jeg hesten løpe av gårde (på garden har jeg 3 hester, ) og jeg tenker meg at jeg pakker bibler inn i vanntett bag og legger i sadelveske og klapper hesten Alyhard på flanken, og hun svømmer over Atlanteren til til Cuba med bibler som hun leverer der og svømmer tilbake da alt er stengt. Så har jeg noe andre hester som løp mot Ukraina, men ved svenske grensen så står politiet og sperrer grensen pga coronavirus, men en veddeløpshest på ca 500 kg i 60 km/t har de ikke utrente utøvere i politiet lyst til å stoppe så den hopper over politibilen og løper videre til Ukraina, antar det var hesten Goldmaster som er fuks, Hoppen MyMelody etter Lovely Chance er en svart hest så jeg antar hun løp til Kina/Asia.

Fin historie, men sann på både hendelser at musikken begynte å spille i det jeg trykket på bestill og en vill fantasi i hodet mitt, at siden posten muligens blir litt forsinket på grunn av dårlige tider, økonomisk nedtur, forsinket postgang, så er det best å la hesten (hesten=har høver noe som hører djevelen til) løpe og arbeide litt gratis. Jeg antar at hesten tar biblene ut av sadelvesken når den kommer frem i byen og gir den til noen som trenger dem og snakker det språket der til mennesker så de forstår at de må lese dem litt nøyere og se hva som er feil. Hesten må ha litt høy mellom øre og tennene, litt hvile, klappes på nakken for godt utført arbeid, gis mat, vann og havre og la den løpe hjem igjen, hesten finner alltids veien hjem til stallen sin.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *